First class internet afsluiten?

First class internet geeft garantie op snel internet, waardoor u zeker weet dat uw bedrijf nooit zonder internet komt te zitten. Het is daarom voor een ondernemer interessanter om voor zakelijk internet te kiezen. Met zakelijk internet van 123zakelijkinternet.nl kunt u rekenen op snel en super betrouwbaar zakelijk internet.

Benieuwd uw internetpakket? Vul uw postcode en huisnummer in en check de beschikbaarheid. Dit kan bij Zakelijk glasvezel

Glasvezel

Met First class internet beschikt jouw onderneming over snel internet. Bellen, pinbetalingen, camerabeveiliging en je alarmsysteem? Dit kan allemaal over één flexibele glasvezelverbinding. Bandbreedte die onbeperkt kan meegroeien met de groei van je bedrijf. Zakelijk internet is onmisbaar en belangrijk voor jouw bedrijf. Als bedrijf heb je het al druk genoeg en je wilt geen zorgen over de betrouwbaarheid en snelheid van je internet. Glasvezel internet is de snelste oplossing voor op jouw bedrijf. Voortaan maak je gebruik van het allernieuwste glasvezelnetwerk.

Snelle service

Het kan gebeuren dat je verbinding een keer wegvalt, maar er is dan gelukkig altijd hulp. Je kan rekenen op support van de provider.

Let op

Als je internet op je thuis adres hebt afgesloten wordt het een stuk ingewikkelder. Je mag zakelijk internet dan niet als zakelijke kost opvoeren. Dit heeft de belastingdienst besloten omdat je niet kunt laten zien dat je zakelijk internet puur zakelijk gebruikt.

DSL

Iedereen heeft thuis een wifi verbinding, ook mensen die niet ondernemen. DSL is zakelijk internet waarbij gebruik wordt gemaakt van een koperpaar uit de traditionele telefoonlijn bij jou op kantoor. Over deze telefoonlijn wordt een digitaal signaal gestuurd dat door jouw modem of router op locatie wordt ontvangen. Met behulp van een router of een switch sluit je vervolgens meerdere computers of telefoontoestellen aan. Er zijn veel verschillende soorten DSL-internet.