3 βήματα για τη βελτιστοποίηση της σελίδας εκτός SEO – Συμβουλές από έναν σύμβουλο SEO

Οι ιδέες για μικρές εταιρείες αρχίζουν να στροβιλίζονται στο μυαλό; Ειδικά τον τελευταίο καιρό, κυκλοφόρησαν οι επιλογές τελευταία παρτίδα ροζ slips. Θυμάστε τα βλέμματα των προσώπων των συναδέλφων σας που μετέφεραν τις σκέψεις που περνούσαν από τους ανθρώπους τους; Αυτή η οικονομία έχει τραβήξει πραγματικά την προσοχή σας! Πριν από αυτό, σπάνια, ανά πάσα στιγμή, οι ιδέες της εταιρείας διασταυρώνονταν. Ωστόσο, δημιουργία ιστοσελίδας συνειδητοποιώντας ότι δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως η ασφάλεια της εργασίας, είστε πλέον συντονισμένοι σε ένα διαφορετικό περιστατικό.

Οι περισσότεροι που αφορούν στην αρχή θέλουν τεράστια ποσά εισοδήματος χωρίς κανένα αποτέλεσμα και ίσως κάποιες οιονεί «εγγυήσεις» δεν είναι απολύτως σαφείς ούτε για το τι ούτε για το πότε μπορεί να λεχθεί ότι η εγγύηση βλάπτεται. Στην άλλη άκρη των πραγμάτων θα βρείτε τιμές στη γειτονιά . τόσο χαμηλά η πρώτη, η δεύτερη και η τρίτη σκέψη σας είναι ότι σίγουρα πρέπει να είναι απάτη. Ποια είναι η χρησιμότητα μιας μικρής χρέωσης, αν αυτή η χρέωση ενδεχομένως να σας αγοράζει το προνόμιο να την παρακολουθείτε να ξεπλένει μια τουαλέτα;

Εάν η δημιουργία ιστοσελίδας , εγκαταστήστε τη μονάδα Αναζήτησης Blog Google στον φακό – αυτή είναι μια πολύ φιλική ενότητα SEO, καθώς περιέχει ζωντανούς συνδέσμους που μπορούν να ελέγξουν οι μηχανές αναζήτησης. Κατά την εγκατάσταση, θα το έβαζα κανονικά στη βάση του φακού σας και θα φρόντιζα να χρησιμοποιείτε τις λέξεις-κλειδιά για τη θέση σας στο αδελφό ql-570 που παρέχεται.

Εντάξει, λοιπόν, τώρα ακριβώς πόσα νοικοκυριά είχαν συνδεθεί με το Διαδίκτυο, αλλά σε τι το χρησιμοποιούσαν; Σχεδόν το 90% χρησιμοποίησε το Διαδίκτυο για περιήγηση, αλλά το πιο σημαντικό για τη συζήτησή μας – το 34% χρησιμοποίησε την ηλεκτρονική αγορά για την αγορά αγαθών και υπηρεσιών, παρεμπιπτόντως, αυτό είναι σχεδόν διπλάσιο από το 1999 για την αγορά αγαθών και υπηρεσιών SEO για μικρές επιχειρήσεις στο το δίχτυ.

Καταλήγετε να αναρωτιέστε “ποιες μέθοδοι ενδιαφέρονται για το SEO;” Οι πάροχοι υπηρεσιών SEO ασχολούνται με τη συγγραφή άρθρων, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το blogging και τα βίντεο, για να αναφέρουμε μόνο μερικά. Είναι πολύ σημαντικό να έχετε άρθρα στον ιστότοπό σας, σε μια σελίδα στο Facebook, βίντεο και άλλα μέσα ή να αναφέρονται σε διαδικτυακές υπηρεσίες seo μικρών επιχειρήσεων. Στη σημερινή εποχή, μπορώ σχεδόν να σας εγγυηθώ όποτε δεν το κάνετε, θα το κάνουν οι ανταγωνιστές σας.

Καταλήγετε να σκέφτεστε, “Η εταιρεία μου έχει ήδη ένα blog!” αυτό είναι υπέροχο, αλλά πώς ρυθμίζεται, πόση ακριβώς κίνηση λαμβάνετε; Ένα άτομο χρησιμοποιεί το παραδοσιακό μάρκετινγκ για να προσελκύσει ένα μεγάλο αριθμό ατόμων στο ιστολόγιό σας, που δεν ενδιαφέρονται ή χρησιμοποιείτε στρατηγικές μάρκετινγκ Διαδικτύου για να λάβετε τον στόχο που φροντίζει ένα άτομο και πώς μπορείτε να λύσετε την πάθησή του; Τα ιστολόγια είναι ισχυρά και κάνουν χρήση των εσόδων της εταιρείας σας περισσότερο από όσο φαντάζεστε. Δεν πρόκειται απλώς για την ύπαρξη ενός ιστολογίου, αλλά για το υλικό περιεχομένου με την ίδια επιτυχία. Αυτό συνδυάζεται επίσης με τη δωρεάν διαφήμιση στις μεγάλες μηχανές αναζήτησης. Μπορείτε να μάθετε να βελτιστοποιείτε την επισκεψιμότητα του ιστότοπου ιστολογίου και της ασφαλιστικής κάλυψης. Το Weblog χρειάζεται στην καρδιά του συστήματος ιστού κάποιου στην εταιρεία σας.

Ο ιστότοπός σας είναι σαν μια εικονική έξοδος. Δεν θα άφηνες ένα μαγαζί χωρίς επίβλεψη για 6 μήνες, καλά; Διατηρήστε τον ιστότοπό σας φρέσκο ​​ξεκινώντας ένα blog, ανακοινώνοντας νέα προϊόντα, εκπτώσεις και ειδικές προσφορές. Θυμηθείτε να βάλετε τον εαυτό σας στη θέση των πελατών σας και είναι απαραίτητο να τους επιτρέψετε να έχουν τις πληροφορίες που μπορεί να χρειάζονται υπηρεσίες μάρκετινγκ SEO .

Α. Niche markets . εκατοντάδες ιστότοποι κοινωνικής σελιδοδείκτη. Στην απλότητα, καλό είναι να υποβάλετε τον σύνδεσμο του ιστότοπού σας σε 5 από πολύ καλύτερα. Θα θέλετε να δημιουργήσετε έναν πάροχο λογαριασμού για αυτά τα πράγματα (αν δεν θα έπρεπε να έχετε ήδη). Θα μπορούσατε επίσης να προσθέσετε το «κουμπί σελιδοδεικτών» στη γραμμή εργαλείων του προγράμματος περιήγησής σας για μελλοντική ευκολία.

Έχοντας παίξει με το υλικό της σελίδας, ειδικοί . μεταβείτε στο δεύτερο τμήμα της διαδικασίας βελτιστοποίησης – που ονομάζεται συναρμολόγηση συνδέσμων. Αυτό σημαίνει απλώς πόσοι άλλοι ιστότοποι συνδέονται με τον ιστότοπό σας. Ένας σύνδεσμος μετράει 1 ψήφο για αυτούς τους ιστότοπους. Η σύνδεση είναι μια αρκετά περιεκτική εργασία, επομένως είναι λίγο χρονοβόρα πράγματα. Οι σύνδεσμοι προς και από το κόστος είναι διαφόρων τύπων όσον αφορά τη μονόπλευρη, την αμοιβαία και την αμφίδρομη κατεύθυνση. Υπάρχουν πολλοί τρόποι εξάπλωσης στο κάτω δίκτυο. Η υποβολή άρθρου, το φόρουμ και η δημοσίευση ιστολογίου είναι μερικές μέθοδοι όπου μπορείτε να αναφέρετε τον διαδικτυακό σύνδεσμο της επιχείρησής σας για να αποκτήσετε μονόπλευρους συνδέσμους προς την επιχείρησή σας.

Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης μια τέχνη θα έχει επίσης για να μάθει αργά και κατακτημένη. Ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε τις βασικές αρχές του SEO είναι να το εξασκήσετε ουσιαστικά μέχρι να ανακαλύψετε τι τρέχει.