Ενισχυμένη αισθητήρα με βιομηχανική εποξική επίστρωση δαπέδου

How to Apply Epoxy Floor Paint - A 7 step guideΗ διατήρηση των βιομηχανικών πατώματος σε άνω κατάσταση είναι κρίσιμη για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες. Οι ώρες για την αντικατάσταση και την επισκευή είναι δαπανηρές για τις επιχειρήσεις. Το δάπεδο βλάπτει την έκκληση των βιομηχανικών χώρων, καθιστώντας τους ένα κακό περιβάλλον εργασίας για τους υπαλλήλους.

Οι διαχειριστές των προσώπων εποξειδικα δαπεδα βασίζονται σε βιομηχανικές εφαρμογές εποξειδικής επίστρωσης δαπέδου για τη διατήρηση καλών συνθηκών δαπέδου. Εδώ είναι λίγες απλές αλλά αποτελεσματικές συμβουλές για την εφαρμογή βιομηχανικών έργων εφαρμογής εποξειδικής επίστρωσης δαπέδου:

1. Επιλέξτε την ποιότητα έναντι του κόστους. Τα προϊόντα ποιότητας ενδέχεται να κοστίζουν περισσότερο, αλλά εγγυώνται καλές επιδόσεις.

2. Η προετοιμασία της επιφάνειας είναι κρίσιμη. Επισκευάστε τυχόν ζημιές, καθαρίστε και καταργήστε προσεκτικά τις επιφάνειες. Η ακατάλληλη μπορεί να προκαλέσει την αποτυχία της υπόλοιπης διαδικασίας εφαρμογής και των τελικών δαπέδων.

3. Καλέστε τους επαγγελματίες. Οι ειδικοί έχουν τις δεξιότητες, την εμπειρία και τους πόρους για την παροχή γρήγορων και χωρίς σφάλματα εφαρμογών.

Γιατί εποξειδικές επικαλύψεις;

Τα βιομηχανικά εποξειδικά προϊόντα επίστρωσης δαπέδου βρίσκονται πάνω από τα υπόλοιπα στην απομάκρυνση της υψηλότερης ποιότητας και της καλύτερης απόδοσης σε εφαρμογές βιομηχανικών δαπέδου. Είναι εξαιρετικά ανθεκτικά σε πετρέλαιο, χημικά, νερό και φυσικές επιπτώσεις από μηχανικά φορτία και κυκλοφορία πεζών. Αυτά τα στοιχεία επιθέτουν βιομηχανικά δάπεδα συχνά κατά τη διάρκεια των καθημερινών επιχειρήσεων.

Τα εποξειδικά προϊόντα βιομηχανικής επικάλυψης είναι επίσης καλά υλικά για την ομορφιά του δαπέδου. Υπάρχουν εποξειδικά προϊόντα με μεγάλη οργή επιλογών χρωμάτων για να διαλέξετε. Το εποξειδικό λειτουργεί καλά ως φινίρισμα από σκυρόδεμα, ή κορυφαία παλτά που ενισχύουν την εμφάνιση των βιομηχανικών τελικών δαπέδου.

Εποξειδική επίστρωση δαπέδου Προβλήματα εφαρμογής βιομηχανικά

Υπάρχουν περιπτώσεις όταν οι βιομηχανικές εφαρμογές εποξειδικής επίστρωσης δαπέδου αντιμετωπίζουν προκλήσεις που βιδώνουν τη διαδικασία επαναφοράς της ομορφιάς και της καλής κατάστασης των βιομηχανικών δαπέδων. Εδώ είναι το άθροισμα τους:

1. Σχηματισμός φυσαλίδων αέρα και οπών. Τα παχύ εποξειδικά παλτά μπορούν να σχηματίσουν στρογγυλές φυσαλίδες από παγιδευμένο αέρα. Αυτό μπορεί να φάει από τον Eithher μια ακατάλληλη ταχύτητα ανάμιξης ή από το τσιμέντο, ή την ακατάλληλη χρήση κυλίνδρων αφρού κατά τη διάρκεια της εφαρμογής.

2. Ανωτέρω χρωματισμός. Οι άσχημες διαφορές στο χρώμα της επικάλυψης προέρχονται από την ανάμειξη μικρών παρτίδων βιομηχανικών προϊόντων εποξειδικής επίστρωσης δαπέδου ή που εργάζονται σε περιβάλλον που εκτελείται από τον ήλιο.

3. Fisheyes. Οι ψαράδες είναι μικροσκοπικοί κρατήρες που βρίσκονται στην επικαλυμμένη επιφάνεια και οφείλονται στο έτοιμο των σωματιδίων λίπους και σκόνης που έρχονται σε επαφή με τις επικαλύψεις.

Αιτίες αποτυχίας προσκόλλησης

Ο κύριος λόγος για την αποτυχία του Total Coatings προσφέρει μια υποκείμενη αποτυχία πρόσφυσης. Παρακάτω είναι οι λόγοι για τους οποίους δεν επιτυγχάνεται καλή προσκόλληση:

1. Εξαιρετικές ακτινοβολίες. Η έκθεση στις ακτίνες του ήλιου μπορεί να σπάσει τις ιδιότητες συγκολλητικής εποξειδικής επικαλύψεων, μετατρέποντάς το εύθραυστο και επιρρεπές σε ρωγμές.

2. Υψηλή υγρασία. Τα εποξειδικά προϊόντα βιομηχανικής επικάλυψης αλλάζουν τις ιδιότητές τους όταν εκτίθενται σε υγρό περιβάλλον. Η προετοιμασία του προϊόντος, η ανάμειξη και η εφαρμογή διαπράττονται.

3. υγρασία. Οι υγρές επιφάνειες, ιδιαίτερα συγκεκριμένες, ευάλωτες είναι η αποτυχία προσκόλλησης. Όταν ρέει νερό υπάρχει κατά τη διάρκεια της εφαρμογής, διαβρώνει τον συγκολλητικό δεσμό μεταξύ επιφάνειας και επικάλυψης.

4. Ξένοι μολυσματικοί παράγοντες. Σκόνη, βρωμιά, garease και λάδι Lesen επιφανειακή προσκόλληση. Τα έλαια, ειδικότερα, προκαλούν κοιλότητες και κενά μέσα στην επικάλυψη, προκαλώντας αποτυχία κατά την πάροδο του χρόνου.

Τα βιομηχανικά προϊόντα εποξειδικής επίστρωσης δαπέδου είναι συχνά η κορυφαία επιλογή για συντήρηση και επισκευή δαπέδου. Είναι σκληρά, διαρκή και έρχονται σε πολλά χρώματα. Με καλή προετοιμασία επιφάνειας, οι βιομηχανικές εφαρμογές εποξειδικής επίστρωσης δαπέδου έχουν μεγάλη πιθανότητα επιτυχίας. Η επιτυχία προσφέρει τα οφέλη των βιομηχανικών flors που είναι μακροχρόνια, κομψή και πρακτική ταυτόχρονα