Εκπλήξτε τη μαμά σας με ένα καθαρό αυτοκίνητο αυτή τη γιορτή της μητέρας

Σε αντίθεση με τους περισσότερους από εμάς, οι μητέρες σπάνια έχουν την ευκαιρία να επιπλώσουν τα αυτοκίνητά τους για να φαίνονται καινούργια και προσεγμένα ή “cool”. Οι μαμάδες είναι συχνά πολύ απασχολημένες με τη δουλειά, κάνουν δουλειές και φροντίζουν τα παιδιά για να έχουν χρόνο για το αυτοκίνητό τους.

Καθώς η Ημέρα της Μητέρας πλησιάζει στις 13 Μαΐου, το αρωματικα ντουλαπασ Συμβούλιο Φροντίδας Αυτοκινήτων συνιστά να εκπλήσσουμε τις μαμάδες μας με το απλό δώρο ενός καθαρού αυτοκινήτου που όχι μόνο θα τις κάνει να χαμογελούν, αλλά και θα μειώσουν τους περισπασμούς της στην οδήγηση.

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής του Συμβουλίου Φροντίδας Αυτοκινήτων, Rich White, είπε ότι σχεδόν κάθε μαμά ξέρει πώς είναι να έχει ένα μπουκάλι νερό να κυλά επικίνδυνα κοντά στο φρένο ή στο πεντάλ του γκαζιού. Η απομάκρυνση αυτού του υλικού από το αυτοκίνητο και ο καλός, ενδελεχής καθαρισμός του θα βοηθήσει πολύ στην εξάλειψη των κινδύνων που μπορεί να αποσπάσουν την προσοχή στις μητέρες, δημιουργώντας ασφαλέστερες συνθήκες οδήγησης.

Το Care Care Council προτείνει κατά τον καθαρισμό του αυτοκινήτου, να καθαρίζετε και να ρυθμίζετε πρώτα τα αξεσουάρ του εσωτερικού και μετά θα ακολουθήσει το εξωτερικό. Αφαιρέστε όλα τα σκουπίδια, συμπεριλαμβανομένων όσων έχουν συσσωρευτεί στον κορμό. Σκουπίστε με ηλεκτρική σκούπα το εσωτερικό, το ταμπλό, τα καθίσματα και τα πατάκια VW στη θήκη του αυτοκινήτου VW της μητέρας σας. Μην ξεχάσετε να σκουπίσετε τα παράθυρα.

Κάνε λίγο πλύσιμο αυτοκινήτου. Όταν το κάνετε αυτό, συμπεριλάβετε τα ελαστικά και τους τροχούς και την κάτω πλευρά και τα φτερά για να αφαιρέσετε τυχόν αλάτι ή βρωμιά από το δρόμο. Προτείνεται περαιτέρω ο καθαρισμός των τροχών και των ελαστικών με γάντι διαφορετικό από αυτό που χρησιμοποιείται για το πλύσιμο του αμαξώματος. Με αυτόν τον τρόπο, θα αποφευχθεί η μόλυνση του χρώματος του οχήματος με υπολείμματα από τους τροχούς και τα ελαστικά.

Το όχημα πρέπει να πλένεται στη σκιά. Το Συμβούλιο Φροντίδας Αυτοκινήτων συνιστά τη χρήση ενός προϊόντος που πωλείται ειδικά για αυτοκίνητα. Συνιστάται επίσης να πλένετε ένα τμήμα τη φορά και να ξεπλένετε καλά το σαπούνι καθώς συνεχίζετε. Τα φτερά και οι προφυλακτήρες είναι τα τελευταία μέρη που πρέπει να καθαριστούν, καθώς θα έχουν τη μεγαλύτερη βρωμιά και βρωμιά που μπορεί να μολύνουν το γάντι πλύσης.

Σύμφωνα με το συμβούλιο, το αυτοκίνητο θα πρέπει να ξεπλυθεί αφήνοντας το νερό να πέσει κάτω από τις επιφάνειες του οχήματος. Προτείνεται επίσης η χρήση ενός αίγαγρου ή άλλου προϊόντος που είναι φτιαγμένο για στέγνωμα για να στεγνώσει το αυτοκίνητο για να αποφύγετε σημεία νερού.

Εάν το επιτρέπει ο χρόνος, μπορεί επίσης να θέλετε να κερώσετε το αυτοκίνητο σύμφωνα με τις οδηγίες εφαρμογής του κατασκευαστή. Το Care Care Council λέει ότι η αποτρίχωση με κερί πρέπει να γίνεται πάντα μακριά από το άμεσο ηλιακό φως και κάθε έξι μήνες.